marți, 24 mai 2022

Cat de importanta este comunitatea intr-un complex rezidential de apartamente?

Dorinta de a te muta in propriul tau apartament poate fi un carusel de emotii, insa decizia de a locui intr-un complex rezidential este o alegere foarte buna pe timp indelungat. Beneficiile sunt nenumarate, insa linistea ce ti-o ofera un astfel de complex unde se afla doar oameni cu aceeasi mentalitate ca si a ta, este de neinlocuit.

Cat de importanta este comunitatea intr-un complex rezidential de apartamente?

Pentru ca este un pas atat de important, va recomandam sa apelati doar la profesionisti si sa analizati cu atentie piata imobiliara din orasul vostru. Pot aparea o multime de oferte care sa va faca cu ochiul, dar nu trebuie sa va lasati coplesiti de un pret foarte mic si sa nu mai puneti suficient accent pe calitatea materialelor.

Atunci cand faceti o astfel de achizitie trebuie sa stiti cu exactitate care sunt planurile pe care le aveti cu imobilul respectiv. Daca-l achizitionati pentru a va muta cu familia in el, atunci acesta trebuie sa ofere suficiente conditii si siguranta.

Ce inseamna un complex rezidential?

Un complex rezidential in adevaratul sens al cuvantului este o comunitate care de cele mai multe ori va deveni o familie, deoarece fiecare apartament va gazdui de cele mai multe ori familii. Oamenii ce se unesc in acelasi loc cu aceleasi principii prin organizare, atat din punct de vedere a locatiei, cat si a beneficiilor sociale si organizatorice a societatii, vor trage impreuna pentru binele societatii.

O astfel de comunitate se va sprijini reciproc in orice moment al vietii. Viata in oras duce deseori spre compromisuri, linistea de multe ori fiind elementul ce-l dam la o parte pentru binele copiilor nostri. Intr-un complex rezidential nu se poate pune problema de asa ceva. Vei avea parte de liniste, de curatenie, de intelegere intre vecini, de locuri de joaca sigure pentru copiii tai si nu in ultimul rand, de instalatii si utilitati noi ce iti pot asigura confortul pe o perioada indelungata.

De cele mai multe ori, un complex rezidential va fi construit in zone mai putin circulate, imprejmuit de jur imprejur de verdeata. Ele vor fi puse la punct inca din momentul inceperii proiectului, pana la finalizarea sa de catre o echipa de profesionisti.

De exemplu, complexul Maurer Residence Constanta si-a pus temeliile intr-o zona care nu ridica prea multe asteptari, insa, prin viziunea si dorintele dezvoltatorului, au reusit sa cladeasca una dintre cele mai linistite si siguranta din Constanta.

Orice fel de complex va avea porti, ceea ce inseamna ca nu oricine poate intra, doar locatarii. Complexul Maurer Residence Constanta are o astfel de bariera insotita cu un sistem avansat de supraveghere a perimetrelor apartamentelor.

Avand aceste caracteristici, un complex rezidential te va feri de agitatia de afara, avand totodata un parc dedicat locuitorilor.

Siguranta este primul lucru ce trebuie sa-l iei in calcul

In orase mari, precum Bucuresti, Cluj-Napoca sau Oradea, siguranta este printre primele beneficii ce stau pe lista persoanelor ce isi doresc sa-si achizitioneze un apartament.

Siguranta ta, cat si a vecinilor tai este foarte importanta. Intr-un complex rezidential vei avea parte doar de oameni ce au aceleasi scopuri ca si ale tale, ceea ce inseamna ca nu vei fi singurul ce va trage la caruta.

Pe langa vecinii binevoitori, complexele rezidentiale vin la pachet cu camere de supraveghere, ce vor lua in vizor pe oricine isi doreste sa distruga echilibrul creat. Camerele vor fi prezente peste tot, insa nu trebuie sa iti faci griji, deoarece intimitatea ta nu va fi atacata.

Desigur, nu oricine va putea intra intr-un complex. Acesta va fi imprejmuit de garduri si porti, ce pot fi deschise pe baza de cartela, detinuta doar de oamenii ce locuiesc acolo.

Persoanele ce vor sa faca vanzari tip D2D (door to door) vor ajunge cu greutate la tine, desigur, daca nu le-ai oferit accesul in incinta. Depinde de fiecare daca comunitatea va avea de suferit sau isi va duce traiul linistit, ba chiar prosper.

Pe langa toate astea, posibilitatea de a lasa copiii sa se joace liberi fara ca tu sa stai 24/24 cu ochii pe ei, este acum o realitate, deoarece micutii vostri vor sta la departare de o circulatie intensa si de ochii rau-voitori.

Ai o varietate mare din care poti alege, asa ca te vei bucura de fiecare centimetru al complexului, atat tu, cat si vecinii tai. Tine minte, linistea ta nu tine doar de oamenii din jurul tau, tine si de tine. Daca tu vei avea grija de valorile comunitatii, vei avea parte doar de beneficii pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu