miercuri, 6 iunie 2018

O poveste..

Seara venise foarte repede şi foarte friguroasă pentru sfârşitul lui martie. Vântul bătea ca nebunul, iar din pod se auzeau fel şi fel de sunete care prevesteau ceva rău. Casa era călduroasă, iar focul din şemineu parcă plutea de fericire. Aceasta era prima noapte, din săptămâna aceea, în care Dix şi Alison erau împreună acasă. 

Dix şi Alison erau amândoi doctori la cel mai mare spital din Metropolă. Acolo se cunoscuseră şi viaţa lor era tare palpitantă şi liniştită în acelaşi timp. Erau doi îndrăgostiţi care îşi sorbeau fericirea unul altuia şi respirau unul pentru celălalt. Spitalul era locul în care se vedeau cel mai des, din cauză că turele lor se prelungeau, unul dintre ei pleca acasă şi celălalt rămânea, depindea de natura cazului. Totul sună ca într-o carte dintr-un magazin de cărți.

Alison era înnebunită după cumpărături. O femeie înaltă, cu părul blond plin de bucle şi cu nişte ochi verzi ca smaraldul, te dădea pe spate, chiar dacă aveai verighetă, chiar dacă nu. Îi plăcea atunci când se ducea spre spital să fie elegantă. Purta în fiecare zi pantofi cu toc, înalt desigur, şi o fustă până la genunchi. Nu lipsea vestitul sacou negru sau roşu, iar geanta era voluminoasă pentru că în ea se ascundeau papucii ortopedici şi halatul alb. Totul este 4fun, to be continued..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu