marți, 29 mai 2018

Oxette Voyage 11X05-00520 - Ceas de dama placat cu aur roz de 18K


Noua colectie a brandului Oxette este intitulata Voyage si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Oxette Voyage 11X05-00520.

Noua colectie de ceasuri dama Oxette este produsa in spiritul stilului fashion, un brand ce a aparut pe piata din Romania in anul 2004.

Ceasurile lansate de brandul Oxette sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama.


Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului denota eleganta datorita combinatiei dintre culoarea fucsia din interiorul display-ului analog si a culoarii rosegold ce poate fi regasita pe intreaga suprafata a ceasului. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal de zece ori mai rezistent ca sticla. Carcasa ceasului este de culoare rosegold, este un ceas dama placat cu aur roz de 40K, grosimea carcasei masoara 6 mm, iar latimea si inaltimeamasoara 41 mm. Ceasul are baterie incorporata iar odata cu achizitionarea sa, urmeaza sa beneficiati automat de doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz - Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil placat cu aur roz, culoarea carcasei este rosegold, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM. Ceasul dama Oxette Voyage 11X05-00520 are capacitatea de a suporta doar o interactiune infinit de mica cu apa.

Achizitionarea unui ceas quartz - elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita rezistentei sale la abraziune si ciobire.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta femeile care celebraza feminitatea prin intermediul unui accesoriu vestimentar ce este dedicat intru-totul stilului fashion.

Bratara ceasului dama Oxette Voyage 11X05-00520 este compusa din metalul otel inoxidabil, material pretios ce este placat cu aur de 18 K. Bratara acestui ceas are o lungime de 180 mm, masoara o latime de 12 mm, iar culoarea sa este rosegold. Inchiderea ceasului se face cu ajutorul unei catarame extrem de eleganta, de tip bijuterie, iar ceasul nu este dotat cu anumite caracteristici suplimentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu