miercuri, 22 iunie 2016

3 lucruri care ni se intampla vara

Vara este un anotimp frumos, un anotimp care ne permite sa stam mai mult timp noaptea afara, anotimp care este tineresc, spun asta pentru ca mai mult tinerii sunt cei care se bucura de acest anotimp, ceilalti plangandu-se doar de temperatura ridicata si de galagia din timpul noptii, ori de insectele cum ar fi tantarii si mustele care intra in casele oamenilor si le deranjeaza somnul.


Astazi o sa va prezint 3 lucruri care ni se intampla tuturor vara, dar nu prea le dam mare importanta:

1. Bem foarte multe lichide
Uneori fara sa ne dam seama, mai ales atunci cand avem o sticla mare cu apa langa noi si suntem prinsi intr-o anumita chestie, o sa ridicam la un moment dat sticla goala si nu o sa ne dam seama cand am baut-o. Eu cum lucrez in online, stau multe ore la laptop, iar pe birou am mereu un pahar si langa mine o sticla cu apa rece, nu de putine ori am patit exact cum am spus mai sus, nu-mi dadeam seama cand beam atata apa.

2. Mancam foarte putin
Din cauza caldurii nu prea ne este foame, vrem mai mult sa consumam lichide si sa fugim de mancarurile grase, asa ca de multe ori mancam o singura masa pe zi, si atunci mancam o salata sau in orice caz ceva usor.

3. Slabim
Din cele doua motive scrise mai sus reiese si al treilea. Pentru ca bem foarte multa apa, ne alimentam foarte putin cu mancare si ne miscam + caldura, transpiram foarte mult si eliminam grasimea din organismul nostru, astfel vom deveni mai sexy, mai porno, si vom atrage persoanele de sex opus.

Mie imi place foarte mult vara, ziua muncesc, iar noaptea ies afara cu prietenii. Abia astept sa plec la mare, sa merg la piscina si sa fac orice activitate ce se face de obicei vara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu