joi, 24 ianuarie 2019

Fotbaliștii și vestimentația


Toate privirile asupra lor, mașini scumpe și extravagante, femei frumoase în jur, vacanțe de lux, mulți bani și nu în ultimul rând haine ce te fac să întorci capul după ei pe stradă și să îi admiri. Exact, este vorba despre jucătorii de fotbal, probabil unele dintre cele mai controversate persoane din lume, persoanele ale căror nume sunt pe buzele tuturor. Mulți dintre ei se pricep foarte bine în a-și alege ținutele pe care urmează să le poarte în fiecare zi sau la anumite evenimente speciale, însă unii dintre ei o dau în bară rău de tot, și nu, nu pe teren ci în cabinele de probă ale magazinelor online fashion scumpe pe care le frecventează pentru a-și reînnoi garderoba. 


E adevărat faptul că unii dintre jucătorii de fotbal care se îmbracă bine au în spate persoane angajate special pentru a le alege îmbrăcămintea însă acest lucru nu îi scuză pe cei care se îmbracă prost. Jucătorii de fotbal care sunt cunoscuți în întreaga lume au contracte de publicitate semnate cu marile case de modă ale lumii, acest lucru oferindu-le oportunitatea de a avea întotdeauna unele dintre cele mai bune ținute la orice ieșire în public. Alții însă aruncă sume enorme de bani pe haine care nici nu ar merita să iasă din cutiile sau pungile în care sunt ambalate. 

Banii mulți nu aduc la pachet și bunul gust vestimentar și tocmai de aceea fotbaliștii trebuie să fie foarte atenți atunci când ies la cumpărături pentru că imaginea din afara terenului este foarte importantă. Aceștia pun un accent sporit și pe perechea de încălțăminte online pe care o poartă în afara terenului de joc.

duminică, 20 ianuarie 2019

Despre casa si gradina


Este bine definit deja faptul că expresia ”acasă” nu reprezintă doar locuința în mod propriu-zis, ci persoanele, animalele de companie, grădina și aranjamentele din acest spațiu fac din casa – acasă. Un raport ce cu toții îl definesc în mod subiectiv datorită diferențelor de percepție dintre oameni, dar și a gusturilor și principiilor, fiecare alegând să managerieze acest spațiu în modul în care consideră că obiectivul de a se simți împlinit în zona creată cu propriile idei va fi îndeplinit. In acest sens sunt zeci de magazine online care ne pot veni in ajutor. zeci de magazine online care ne pot veni in ajutor.

CASA
În mod propriu, este un spațiu, o construcție, un ansamblu de elemente pe care omul, încă din cele mai vechi timpuri le-a căutat să le îmbine pentru a-și satisface o nevoie fundamentală – cea de protecție. Pe lângă siguranță, casa oferă sentimentul de apartenență, reprezentând locul unde este cel mai drag de întors atunci când ziua nu a fost cea mai bună sau când a fost atât de bună încât merită sărbătorită, este acel ”la revedere” sau acel ”bună” pe care fie îl spunem cuiva, fie îl simțim atunci când pătrundem în locuință.

GRĂDINA
Deobicei, definit ca locul unde oamenii se exteriorizează, se joacă, desfășoară activități, se bucură de cafea sau de fiecare sezon în parte. Poate unele dintre cele mai reprezentative avantaje în a avea o grădină sunt reprezentate de petrecerea timpul liber pe care îl poți materializa prin plantarea/ îngrijirea florilor, satisfacția propriilor recolte, bucuria râsetelor și consumării energiei copiilor, în fond, priveliștea mai amplă asupra a ceea ce am realizat pe parcursul timpului. Pentru a beneficia de aceste avantaje oamenii apelează la plusuri, artificii ce decorează spațiul personal, precum locuri amenajate pentru gratare, spații pentru copii cu leagăne, tobogane, fiecare alegându-și modul în care grădina sa arată după propriile interese, după situația financiară, după nevoi, priorități sau după timpul liber pe care consideră că îl pot investi în a se bucura sau a întreține.

miercuri, 6 iunie 2018

O poveste..

Seara venise foarte repede şi foarte friguroasă pentru sfârşitul lui martie. Vântul bătea ca nebunul, iar din pod se auzeau fel şi fel de sunete care prevesteau ceva rău. Casa era călduroasă, iar focul din şemineu parcă plutea de fericire. Aceasta era prima noapte, din săptămâna aceea, în care Dix şi Alison erau împreună acasă. 

Dix şi Alison erau amândoi doctori la cel mai mare spital din Metropolă. Acolo se cunoscuseră şi viaţa lor era tare palpitantă şi liniştită în acelaşi timp. Erau doi îndrăgostiţi care îşi sorbeau fericirea unul altuia şi respirau unul pentru celălalt. Spitalul era locul în care se vedeau cel mai des, din cauză că turele lor se prelungeau, unul dintre ei pleca acasă şi celălalt rămânea, depindea de natura cazului. Totul sună ca într-o carte dintr-un magazin de cărți.

Alison era înnebunită după cumpărături. O femeie înaltă, cu părul blond plin de bucle şi cu nişte ochi verzi ca smaraldul, te dădea pe spate, chiar dacă aveai verighetă, chiar dacă nu. Îi plăcea atunci când se ducea spre spital să fie elegantă. Purta în fiecare zi pantofi cu toc, înalt desigur, şi o fustă până la genunchi. Nu lipsea vestitul sacou negru sau roşu, iar geanta era voluminoasă pentru că în ea se ascundeau papucii ortopedici şi halatul alb. Totul este 4fun, to be continued..

marți, 29 mai 2018

Oxette Voyage 11X05-00520 - Ceas de dama placat cu aur roz de 18K


Noua colectie a brandului Oxette este intitulata Voyage si are in componenta sa un nou model de ceas, noul ceas dama Oxette Voyage 11X05-00520.

Noua colectie de ceasuri dama Oxette este produsa in spiritul stilului fashion, un brand ce a aparut pe piata din Romania in anul 2004.

Ceasurile lansate de brandul Oxette sunt comercializate pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama.


Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului denota eleganta datorita combinatiei dintre culoarea fucsia din interiorul display-ului analog si a culoarii rosegold ce poate fi regasita pe intreaga suprafata a ceasului. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, un cristal de zece ori mai rezistent ca sticla. Carcasa ceasului este de culoare rosegold, este un ceas dama placat cu aur roz de 40K, grosimea carcasei masoara 6 mm, iar latimea si inaltimeamasoara 41 mm. Ceasul are baterie incorporata iar odata cu achizitionarea sa, urmeaza sa beneficiati automat de doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz - Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil placat cu aur roz, culoarea carcasei este rosegold, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM. Ceasul dama Oxette Voyage 11X05-00520 are capacitatea de a suporta doar o interactiune infinit de mica cu apa.

Achizitionarea unui ceas quartz - elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita rezistentei sale la abraziune si ciobire.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta femeile care celebraza feminitatea prin intermediul unui accesoriu vestimentar ce este dedicat intru-totul stilului fashion.

Bratara ceasului dama Oxette Voyage 11X05-00520 este compusa din metalul otel inoxidabil, material pretios ce este placat cu aur de 18 K. Bratara acestui ceas are o lungime de 180 mm, masoara o latime de 12 mm, iar culoarea sa este rosegold. Inchiderea ceasului se face cu ajutorul unei catarame extrem de eleganta, de tip bijuterie, iar ceasul nu este dotat cu anumite caracteristici suplimentare.

joi, 5 aprilie 2018

Spiritul Întreprinzătorului Atunci Când Creşte O Afacere

Atunci când te gândeşti ce strategii să adopţi pentru creşterea site-ului tău, trebuie să te gândeşti la nişte lucruri şi să te întrebi singur următoarele lucruri:
1. Gândeşte-te pe termen lung – Întreabă-te singur – Ce pot să fac acum, dar să aibă cel mai mare impact asupra viitorului meu?
2. Optimizare – Întreabă-te – Cum pot ajunge acolo unde vreau mai repede?
3. Creaţi o strategie – Întreabă-te – Care este obiectivul meu, obiectivul site-ului şi obiectivul paginii respective ca eu să pot vinde şi să ofer ceva vizitatorului?
Există atât de multe opţiuni. Care sunt cele mai bune? Nu fi copleşit. Doar înţelege imaginea de ansamblu şi înclină-te spre ceea ce simţi şi eşti pasionat.
Acceptaţi faptul că există atât de multe moduri de a face afaceri, există atât de multe moduri de a face SEO, există atât de multe moduri de a face bani şi nu le poţi face pe toate.
Cercetările arată că atunci când oamenii sunt înclinaţi spre mai multe opţiuni aceştia tind să nu mai acţioneze! E natura umană! Deci, învaţă să te axesezi pe 1 sau 2 idei. Nu lăsa cantitatea de informaţie să fie o sursă de confuzie, acordă importanţă celor care se potrivesc pur şi simplu.
Pur şi simplu alege 1 sau 2 din ideile tale şi după “aleargă cu ele cot la cot”. Aruncă-le pe cele care nu funcţionează. Mai jos sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când construiţi propriul site/afacere.
Informațiile din rândurile de mai jos se pot aplică indiferent de nișa site-ului, fie un site despre audit financiar sau un site de jocuri pentru copii, bazele sunt aceleași în mediul online. 
1. Google SEO
Avantaje: Obiectiv pe termen lung, mulţime (trafic) organic şi natural.
Dezavantaje: E greu să concurezi cu alţii atunci când eşti la început.
2. Social Media
Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pintrest, Reddit, Digg. Afectează în sensul bun rang-ul în Google. Dacă te bazezi pe Social Media rang-ul în Google, de asemenea, va creşte.
3. Trafic Plătit
Puteţi obţine scump, dar veţi obţine imediat trafic vizat şi, dacă aveţi o afacere de vânzări bine structurate, atunci acest lucru ar fi o resursă excelentă.
4. Relaţii Publice
Relaţiile tale cu alte persoane în nişe conexe contează foarte mult. Obţineţi publicitate şi PR.
5. Conţinutul (Conţinutul Este Rege!)
Bazează-te pe articole cheie, pe zona ta, produse de vânzare, video/imagini, podcast. Conţinutul trebuie să fie unic, pur şi concis.
6. Monetizarea
Există diferite site-uri prin care poţi avea câştiguri de pe urma site-ului tău. De la afiliere, vânzări de produse şi servicii până la, vânzarea de spaţiu publicitar şi link-uri plătite. E alegerea ta!
Multe site-uri de specialitate îţi vor spune ce trebuie să faci în continuare. Trebuie să decizi pentru tine care este pasul următor. Ştii afacerea ta, ştii clienţii tăi, şi ştii şi înţelegi pasiunea ta. Restul va depinde de tine pe ce drum te vei îndrepta.

duminică, 18 martie 2018

Masajul erotic poate fi folosit in scop medicinal

Majoritatea persoanelor apeleaza la masajul erotic pentru placerile de natura sexuala oferite. Exista si persoane care apeleaza si din alte motive cum ar fi intarirea relatiei de cuplu sau chiar pentru tratarea unor probleme medicale de natura sexuala. La origini, masajul a fost practicat aproape in totalitate in scopuri medicale. Exista scoli orientale de masaj care isi construiesc intreaga tehnica de masaj in jurul beneficiilor de natura medicala.
Aceste beneficii au putut fi demonstrate sau nu stiintific. Unii oameni cred in aceste beneficii, iar altii nu. Cert este ca daca e facut de un profesionist un masaj erotic nu ne poate creea probleme, si de fiecare data se simt beneficiile imediate. Cei care nu cred in beneficiile de natura medicala le pot lua ca un bonus in cazul in care ele apar.
Majoritatea afectiunilor care pot fi tratate cu ajutorul masajului erotic sunt de natura neuronala dar se pot trata si afectiuni de alt tip cum ar fi cele de ejeculare precoce, sau legate de prostata. In urma cu secole in Europa, masajul era folosit pentru a "vindeca isteria" la femei, considerata atunci o boala cronica ce se trata prin masarea organului genital. Acest lucru a facilitat aparitia vibratorului, care a fost privit la inceput doar ca un instrument medical.
In prezent, masajul erotic este practicat pentru a trata parafilia, care poate afecta modul de relationare a celui care are o astfel de afectiune, apetitul sexual diminuat, disfunctiile erectile, lubrifierea insuficienta la femei, anorgasmia etc. Este important ca in astfel de situatii masajul erotic sa fie realizat de o persoana specializata, care are si cunostiinte medicale. In unele cazuri, in special in cazul inhibitiilor de natura sexuala, este indicat ca persoana care practica masajul sa fie fie schimbata des pentru a nu aparea obisnuita. In alte cazuri e indicat contrariul.

marți, 23 ianuarie 2018

Comentarii Pe Bloguri

Salut, astăzi vreau să îţi vorbesc de cea mai simplă metodă de a câştiga bani pe internet, nu îţi trebuie un site sau un blog pentru a oferii acest serviciu. Pentru început, eu zic că merită să oferi serviciul de comentarii pe blog-uri, astfel vei câştiga ceva bănuţi pentru a-i investi în online, sau, pentru a-i folosi în offline. Nu te vei îmbogăţii cu această metodă, ba chiar ar fi un succes pentru tine dacă ai reuşi să scoţi 100 de Euro pe lună din acest serviciu, însă nu este imposibil! Tot ce trebuie să faci este să oferi seriozitate maximă şi serviciu de comentarii pe blog-uri să fie unul de calitate. Cum să fie de calitate şi cum să începi? Îţi explic imediat.
 
Îţi recomand să oferi doar comentarii pe blog-uri DoFollow, acestea sunt foarte căutate, pe site-ul DoFollow.Ro găseşti o listă cu mai multe blog-uri DoFollow, asta pentru început, iar în timp îţi recomand să cauţi şi să-ţi creezi tu o astfel de listă, cu cât lista ta este mai mare, cu atât este mai bine şi clienţii vor fi mai mulţumiţi. Bun, pentru ca acest serviciu să fie de calitate, îţi mai recomand să oferi acele comentarii doar în articole relevante pentru site-ul pe care clientul tău doreşte comentariile.

Poate te întrebi cu ce îl ajută pe client acele comentarii, ei bine, prin acele comentarii, site-ul clientului primeşte un BackLink către site-ul lui şi astfel, acesta, încet încet, îşi va ridica site-ul în căutările motoarelor de căutare. Bun, acum că ştii chestiile de bază, să vorbim un pic despre preţ, poţi oferii 10 comentarii DoFollow pentru sume cuprinse între 2 Euro şi 5 Euro, doar tu ştii dacă serviciul tău merită 2,3,4 sau 5 Euro. Îţi recomand să începi cu preţuri mici şi să le ceri clienţilor părerea despre comentariile postate, despre serviciul tău, dacă ar mai cumpăra sau dacă te-ar recomanda şi altor persoane. Acum să-ţi spun şi cum să faci rost de clienţi, era ideal să ai cont pe forumul SEOpedia, însă ca începător în Web 2.0 este destul de greu să intri acolo, dar poţi începe cu forumul ArenaWeb şi site-uri de servicii online, unde-ţi poţi publica oferta în mod gratuit.

Nu uita, oferă seriozitate maximă şi comentarii de calitate pentru ca acest mic job să-ţi ofere o sumă modică lunar. Cred că asta este cea mai simplă metodă de a câştiga bani pe internet, însă mai sunt câteva, le voi prezenta în articolele viitoare.