marți, 23 ianuarie 2018

Comentarii Pe Bloguri

Salut, astăzi vreau să îţi vorbesc de cea mai simplă metodă de a câştiga bani pe internet, nu îţi trebuie un site sau un blog pentru a oferii acest serviciu. Pentru început, eu zic că merită să oferi serviciul de comentarii pe blog-uri, astfel vei câştiga ceva bănuţi pentru a-i investi în online, sau, pentru a-i folosi în offline. Nu te vei îmbogăţii cu această metodă, ba chiar ar fi un succes pentru tine dacă ai reuşi să scoţi 100 de Euro pe lună din acest serviciu, însă nu este imposibil! Tot ce trebuie să faci este să oferi seriozitate maximă şi serviciu de comentarii pe blog-uri să fie unul de calitate. Cum să fie de calitate şi cum să începi? Îţi explic imediat.
 
Îţi recomand să oferi doar comentarii pe blog-uri DoFollow, acestea sunt foarte căutate, pe site-ul DoFollow.Ro găseşti o listă cu mai multe blog-uri DoFollow, asta pentru început, iar în timp îţi recomand să cauţi şi să-ţi creezi tu o astfel de listă, cu cât lista ta este mai mare, cu atât este mai bine şi clienţii vor fi mai mulţumiţi. Bun, pentru ca acest serviciu să fie de calitate, îţi mai recomand să oferi acele comentarii doar în articole relevante pentru site-ul pe care clientul tău doreşte comentariile.

Poate te întrebi cu ce îl ajută pe client acele comentarii, ei bine, prin acele comentarii, site-ul clientului primeşte un BackLink către site-ul lui şi astfel, acesta, încet încet, îşi va ridica site-ul în căutările motoarelor de căutare. Bun, acum că ştii chestiile de bază, să vorbim un pic despre preţ, poţi oferii 10 comentarii DoFollow pentru sume cuprinse între 2 Euro şi 5 Euro, doar tu ştii dacă serviciul tău merită 2,3,4 sau 5 Euro. Îţi recomand să începi cu preţuri mici şi să le ceri clienţilor părerea despre comentariile postate, despre serviciul tău, dacă ar mai cumpăra sau dacă te-ar recomanda şi altor persoane. Acum să-ţi spun şi cum să faci rost de clienţi, era ideal să ai cont pe forumul SEOpedia, însă ca începător în Web 2.0 este destul de greu să intri acolo, dar poţi începe cu forumul ArenaWeb şi site-uri de servicii online, unde-ţi poţi publica oferta în mod gratuit.

Nu uita, oferă seriozitate maximă şi comentarii de calitate pentru ca acest mic job să-ţi ofere o sumă modică lunar. Cred că asta este cea mai simplă metodă de a câştiga bani pe internet, însă mai sunt câteva, le voi prezenta în articolele viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu