duminică, 2 aprilie 2017

Televiziunea nu produce calitate

Cred ca am mai scris cel putin 5 articole despre subiectul pe care il voi dezbate astazi, dar simt ca nu m-am facut niciodata inteles. Nu ma mai uit la televizor de mai bine de 5 ani, mai exact din momentul in care am descoperit ca internetul imi poate oferi mult mai multe informatii, de o calitate mai inalta, decat imi poate oferi orice post de televiziune. Internetul este sursa mea de inspiratie si totodata de divertisment, pun mai mult pret pe acest mediu deoarece imi ofera posibilitatea de a alege ceea ce vreau sa diger. Un exemplu pentru cei mai putin cititi: chiar si atunci cand vreau sa urmaresc filme adulti, pe internet pot cauta genul de film care imi place cel mai mult, la televizor, insa, urmaresc doar ceea ce mi se impune sa urmaresc, iar chestia asta nu am s-o apreciez niciodata. Vreau sa fiu liber si independent, sa-mi aleg singur sursele si genurile, asta ma dezvolta si ma ajuta sa fiu diferit de restul tinerilor care merg pe principiul "oaia", adica toti in aceeasi directie. Mereu am cautat un drum care sa ma diferentieze, sa ma faca mai special, mai bun.


Nu mi-a placut niciodata sa bag toate lucrurile in aceeasi oala, de aceea voi spune ca sunt si emisiuni de calitate, nu tot continutul de la televizor este prost, dar majoritatea este o mizerie. Sunt si oameni de televiziune care produc calitate, dar nu sunt apreciati la adevarata lor valoare si ajung sa se refugieze tot in mediul online, unde incearca sa atinga publicul lor tinta.

Pana sa-mi dau seama ca nu se merita sa fii dependent de televizor, nu puteam sa imi imaginez o zi fara sa urmaresc vreo productie mizera, la care ma uitam de cele mai multe ori fara sa-mi dau seama ca nu ma intereseaza acel lucru si pierd timp pretios in care puteam face altceva.

Un comentariu: